E-Sharp AB söker Ex-jobbare inom produktutveckling ​

E-Sharp AB söker Ex-jobbare inom produktutveckling ​

Bakgrund

Produktion av elektroniska produkter kräver mycket mätteknisk utrustning och mekaniska testfixturer för att hålla kretskort eller produkter på plats under test samt att ansluta alla signaler som behövs. De mekaniska lösningar som krävs för en viss produkt är så gott som alltid unika.  

Nuvarande produkter på marknaden är ofta dyra, innehåller redundant funktionalitet och/eller saknar möjlighet för funktionalitetsexpansion. E-Sharp önskar att utveckla ett generiskt testfixturs segment som på ett kostnadseffektivt och enkelt sätt kan anpassas utefter kunders behov. 

Din profil

Syftet är att designa och utvärdera en kostnadseffektiv generisk testfixtur som kan användas tillsammans med E-Sharps nuvarande och framtida produktsortiment. Huvuduppgifterna inkluderar: 

  • Identifiera nyckelfaktorer för testfixturer. 
  • Generera möjliga koncept som uppfyller användarkrav, modularitet och expanderbarhet, både på enhetsnivå men även för ett produktsegment. 
  • Skapa tillverkningsritningar. 
  • Designa och skapa en prototyp. 
  • Testa utrustningen och validera ditt koncept. 

Din profil

Civilingenjör/Högskoleingenjör med inriktning mot mekanik, produktdesign, produktutveckling, interaktionsdesign eller liknande. Det är bra att ha kunskap om CAD, materialvetenskap och tillverkningsteknik. Intresse och kunskap om elektronik är ett plus men inget krav. 

Om företaget

E# är ett bolag som är specialiserat på att utveckla elektronik- och mjukvaruprodukter samt färdiga test-, mät-, styr- och kontrollsystem. Vi finns i stora och fräscha lokaler i Kävlinge med snabb förbindelse till Lund C.

Information

Ort: Kävlinge

Omfattning: 30 alternativt 15 högskolepoäng. 

Start: januari eller enligt överenskommelse. 

Antal studenter: 1–2, omfattning formuleras efter antal ex-jobbare. 

Tekniska frågor: daniel@esharp.se, bjorn.fredlund@esharp.se  

Ersättning för pendling (månadskort) utgår.  

Gratifikation vid godkänt examensarbete: 50Tkr för masternivå (30hp) alternativt 30Tkr för kandidat (15hp). 

Skicka CV och personligt brev individuellt eller tillsammans till: ingrid@esharp.se  

Vi ser fram emot din/er ansökan och om att få berätta mer.